DEWALT

18V/54V

TUINMACHINES

Machine kopen ›

DEWALT-producten en -accessoires zijn online en in het hele land verkrijgbaar. Neem rechtstreeks contact op met retailers om de beschikbaarheid van het product te bevestigen. Zoek naar winkels bij u in de buurt op postcode of plaats.

LANGE AUTONOMIE

PRODUCTENVERKOOPPUNTENSERVICEVind een DeWALT verkoper ›

SCHONER, STILLER, SLIMMER

ALTIJD EEN DEWALT VERKOPER IN DE BUURT

Het 18V XR en 54V XR FLEXVOLT assortiment zorgt voor meer efficiënte en duurzame oplossingen ten opzichte van benzine-aangedreven tuingereedschap met aanzienlijk lagere geluidsniveaus.

Deze voordelen komen bovenop de betrouwbaarheid, robuustheid en duurzaamheid van DEWALT gereedschap. 

Volg ons op:

Borstelloze motoren in combinatie met de krachtige 54V XR FLEXVOLT accu leveren een optimaal vermogen en staan garant voor een langere autonomie dan traditioneel benzine-aangedreven gereedschap.

BLIJF JE TUIN DE BAAS 

ALS NOOIT TEVOREN

SNOERLOZE VRIJHEID

Ons handig en veelzijdig assortiment snoerloos elektrisch gereedschap staat garant voor een langere autonomie en levensduur van het gereedschap. Gedaan met slepen met elektrische kabels en zoeken naar een stopcontact tijdens het werken in de tuin. Opstarten is zo eenvoudig als het inlikken van de accu en een duw op de knop.

18V XR Snoerloos tuingereeschap is robuust en compact om tijdens gebruik de belasting op de armen te minimaliseren. Kies voor Brushless 54V XR FLEXVOLT machines voor een optimaal vermogen.

ONTDEK DE PRODUCTEN

Ontdek grasmaaiers ›Ontdek heggenscharen ›Ontdek trimmers ›Ontdek kettingzagen ›Ontdek bladblazers ›

COMPATIBEL MET 18V

XR FLEXVOLT accu's zijn compatibel met het hele 18V XR assortiment, dus elk gereedschap of lader dat je hebt, kan worden aangedreven door XR FLEXVOLT accu's. Deze werken sneller, langer, verbruiken minder energie, om meer gedaan te krijgen. 

Bekijk FLEXVOLT accu's ›

Compacte en lichtgewicht, maar sterke ontwerpen minimaliseren de belasting op je armen tijdens het gebruik. In combinatie met de ergonomische handgrepen kan je het gereedschap langdurig gebruiken. Zonder compromissen.

STERK LICHTGEWICHT ONTWERP

Naar onze tuinmachines ›